ISO 5537:2023

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي · اعتمدت بتاريخ ١٧ يوليو ٢٠٢٣

Dried milk and dried milk products — Determination of moisture content (reference method)

ملفات الوثيقة ISO 5537:2023

الإنجليزية 9 صفحات
الإصدار الحالي
81.46 USD

مجال الوثيقة ISO 5537:2023

This document specifies a method for the determination of the moisture content of all types of dried milk and dried milk products.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
YSMO GSO 150-2:2020
GSO 150-2:2013 
لائحة فنية يمنية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
YSMO GSO 2055-1:2020
GSO 2055-1:2015 
مواصفة قياسية يمنية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

ISO/IEC TR 21221:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Information technology — Artificial intelligence — Beneficial AI systems
ISO 7730:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Ergonomics of the thermal environment — Analytical determination and interpretation of thermal comfort using calculation of the PMV and PPD indices and local thermal comfort criteria
ISO 8000-220:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Data quality — Part 220: Sensor data: Quality measurement
ISO 22412:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Particle size analysis — Dynamic light scattering (DLS)